måndag 9 november 2009

Kläder att ha under

Nu är vintern här på några håll i landet och här i Stockholm står den och knackar på. Det blir kallare och kallare och jag längtar efter snön som kan göra det mörka lite ljusare. Under tiden så förbereder jag och syr kläder som storebror kan ha under overallen i vinter.
Först ut är tajts och tröja i JNYs apor och lejon. Blev nöjd med resultatet, men tycker det blev lite pyjamas varning över det :)

Sydde dekorsömmar på Janome Cover Pron i orange. Blev snyggt på tröjan, men på byxorna blev det endel hoppstygn som jag får sy ihop för hand. Cover Pron har skött sig exemplariskt en tid nu, men började krångla igår kväll igen. Dessa hoppstygn kan driva en till vansinne tycker jag. Ibland är det så illa att man inte ens vill använda den maskinen längre, men det blir ju så fint när den sköter sig.
JNYs tyger är verkligen fina, och hennes service är outstanding! Dessa apor och lejon var en fel leverans. Jag hade beställt de turkosa husvagnarna. Erbjöd mig att skicka tillbaka detta tyg, men istället fick jag behålla aporna och lejonen och fick mina husvagnar ändå. Det kallar jag service!

Mönster: Tröjan är från början ett meedom med massa ändringar.
Tajtsen är meedoms form 0 rakt av.

Tyg: JNY turkosa apor och lejon. Svart mudd Stoff och Stil.

Nu ska jag ge mig på UFO högen och beta av den så den blir obefintlig!


7 kommentarer:

Lallis/Helene sa...

Jättehärligt set! Jag måste också ta tag i att sy långkalsonger, det kommer ju att behövas när som helst.... går ju liksom inte att undvika det ;)

od Andulky sa...

Så himla snyggt!!
Älskar det tyget!!

Vindling sa...

Ett jättefint set!

prickig design sa...

jättefint! Snyggt med de orange sömmarna!

JuMel sa...

Så fint set! Tyget är super tycker jag så det var väl inte så dumt att få det i fel leverans:)

Louise sa...

Vilket underbaart tyg!

Lina sa...

Riktigt snyggt!!