lördag 14 november 2009

UFO part II

Ytterligare några UFOn har tagit sig ut ur garderoben. Även dessa kläder var avsedda till Storebror. Men tiden går snabbt, och barnen växer därefter, så de passar inte längre. Det är tur man har en lillebror som kommer växa i dem.

En raglan tröja, en hätta och ett par muddjeans.

Tyckte tröjan skulle bli lite tråkig så ritade upp en bil och klippte ut sent igår kväll. Tycker att det gör hela tröjan. Storebror är helt besatt av bilar så den skulle ha passat honom perfekt. Få se om lillebror följer hans fotspår.
Mönster: Tröjan är från början Meedom form 1 men har gjort lite ändringar. Hättan från gunthers sy till barnen. Jeansen är ett eget mönster.
Tyg: Randig trikå från trikå-Eva på tradera. Röd interlock från e-slöjd. Blå muddar från Stoff och Stil. Jeanstyg från Ohlssons och slutligen grön mudd från Dollys på odenplan.
Applikationen blev bra för att vara första gången tycker jag. Jag följde applikationsguiden men hade nog för hårt pressarfotstryck. Det blev lite bubbligt, men inte så det stör. Men ska lätta lite till nästa gång, för fler gånger det blir det. Perfekt att göra kläder lite mer peronliga. Att jag inte kommit på det tidigare :)