onsdag 27 augusti 2008

Syhörna

Det har inte blivit mycket sytt de senaste dagarna. Istället har jag lyckats övertala sambon att jag faktiskt behöver en syhörna och inte kan sitta vid köksbordet längre :) Och äntligen kom vi till skott..

Gjorde först en vikvägg med gavlar från en lagerhylla som vi betsade bruna. Sen satte vi dit tyg. Där sydde jag lite i och för sig, fållade kanterna på tyget :)
Sen flyttade jag in.. Allt är inte riktigt klart än, men äntligen har jag en syhörna!

6 kommentarer:

prickig design sa...

Kul!! Skönt att ha ett eget kryp in och att slippa ta bort/fram alla grejor hela tiden.Själv har jag roffat åt mig ett helt rum där jag har dator, symaskin och min provkollektion (säljer barnkläder åt ett märke).Här inne tillbringar jag all min lediga tid skulle man kunna säga.

Deleine sa...

Åh vilken fin syhörna. En sådan borde alla få ha, själv sitter jag kvar vid köksbordet och syr!! Fast jag syr juh itne så mycket, är inte tillräckligt duktig ännu

sygryn sa...

Ja, det är verkligen skönt med en egen hörna eller rum. Just att få ha saker i kreativt kaos, och slippa plocka undan allt, för att det är dags att äta;-)

prickig design sa...

Nu finns det bild på min overall. Korr. inlägget omgående då jag kom på att jag missat bilderna!Typiskt mig!=0)

Erica sa...

Syster Blå: Åh, ett helt rum! Låter sagolikt :) Men bor man trångt, i en 2a, så är det en bedrift att fixa fram en hörna :)

En mamma mitt i vardagen: Kul att du hittade hit! köksbordet fungerar det med. Där har jag suttit i många år tills jag nu tröttnade. ;)

Sygryn: Precis. Hur många UFO´n har man inte för att motivationen försvann när man var tvungen att packa ihop!

prickig design sa...

Ang overall från ottobre:
Det är bruna kanter, stretchjersey från stoff & stil.
Jag tror att den är ganska rymlig! Min dotter har dock inte prövat den ännu.

Jag har spanat in mig på just Pfaff´s coverStyle för att den gör allt. Man behöver inte två maskiner (overlock+cover-maskin). Den bandkantar, syr täcksöm, kanstsöm mfl sömmar och klipper förståss.